MVO vacaturebank voor werkzoekenden en studenten met een zintuiglijke, fysieke of autistische beperking 

Zoek een baan


Start samenwerking met ZorgEnWelzijnVacatures.nl

8 augustus 2012 - ZorgEnWelzijnVacatures.nl roept zijn vacaturehouders op om vacatures door te plaatsen op JobAccept. Voorwaarde is wel dat de werkgever werft in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).  Lees verder ..

Lees meer...

JobAccept neemt vrijwillig deel aan de Transparantiebenchmark

26-07-2012  JobAccept neemt vrijwillig deel aan de onderzoeksgroep Transparantiebenchmark | Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. Lees verder wat dit inhoudt ..

Lees meer...

JobAccept, ook een tool voor doven en slechthorenden

26-07-2012   Dit jaar besteedt Tolknet extra aandacht aan communicatieoplossingen voor doven en slechthorenden bij werksituaties. Daarom vandaag een interview met Jolanda Peet. Zij werkte met veel passie voor het recruitmentnetwerk binnen Reed Business. Nu is zij initiatiefnemer van JobAccept.

Lees meer...

JobAccept is partner van Toegang voor Iedereen, een initiatief van Microsoft en Hemels van der Hart.

banner samenwerking MVONederland Toegang Coachez Bartimeus

JobAccept is een vacaturebank voor werkzoekenden en studenten met een visuele, auditieve, fysieke of autistische beperking of handicap. De focus ligt op MBO-HBO+/WO niveau, reguliere arbeidsmarkt. JobAccept sluit echter niet uit. Daarbij werken wij graag samen. Voor en met de doelgroepen, werkgevers en recruiters, voor  vacatures, voor stageplaatsen, voor content, voor publicaties, voor sollicitatietips, voor de vacaturebank. En nu ook met 'Toegang voor Iedereen', een initiatief van Microsoft en Hemels van der Hart, en wij zijn partner geworden van MVO Nederland.

Lees meer...

JobAccept op Kimbols.be

Kimbols is een informatieve website voor blinden en slechtzienden. De website bestaat sinds 2002 en is opgericht door Kim Bols. Via Doof.nl vond Kimbols.be het artikel over JobAccept. Hieronder de bijdrage op Kimbols.be. 

Lees meer...

De Slechtziendenkrant pakt het nieuws uit Bartiméus.nl op

logo De Slechtziendenkrant19-05-2012 - Nederland is sinds kort een nieuwe vacaturebank rijker voor mensen met een visuele beperking. Volgens oprichter Jolanda Peet onderscheidt JobAccept zich van andere banensites doordat het een toegankelijke vacaturebank is.

Lees meer...

JobAccept op doof.nl - advertorial

logo doof.nl02-05-2012 - Advertorial op doof.nl: Vacaturebank JobAccept. 

JobAccept is een nieuwe vacaturebank voor werkzoekenden en studenten met een visuele, auditieve, fysieke of autistische beperking. De focus ligt op vacatures op MBO, HBO, HBO+ of WO-niveau op de reguliere arbeidsmarkt. De vacaturebank is vrij te gebruiken door werkgevers en werkzoekenden. Lees het hele artikel ..

Lees meer...

Samenwerking JobAccept en Bartiméus Expertisecentrum Werken

logo-Bartiméus liggend_CMYK15-05-2012 - Bartiméus Expertisecentrum Werken en JobAccept werken samen. 

Nederland heeft er een nieuwe vacaturebank bij. In maart jl. startte de ambitieuze Jolanda Peet (43) uit Meerkerk de toegankelijke vacaturebank JobAccept voor werkzoekenden MBO-HBO+ met een visuele, auditieve of andere fysieke beperking. Om meer bekendheid te krijgen en om haar doel te verwezenlijken zocht ze contact met Diane Massaar, manager van de re-integratieafdeling van Bartiméus, die haar idee omarmde..

Lees meer...