MVO vacaturebank voor werkzoekenden en studenten met een zintuiglijke, fysieke of autistische beperking 

Zoek een baan


Over JobAccept

 Ontstaan en missie | BHAG JobAccept   Partners | Contact  | Dankwoord

 

Ontstaan en missie

  • JobAccept is ontstaan uit een passie. Een passie om online snel en eenvoudig toegang te krijgen tot informatie en diensten die nodig of gewenst zijn om tot je te nemen. Of dat nu een vacature, loopbaanprofessional of informatie is over en rondom het in dienst nemen van een werkzoekende met een beperking of handicap, JobAccept deelt het met je.
  • Wij zijn begonnen met een idee voor een toegankelijke vacaturebank voor werkzoekende en studerende blinden en slechtzienden. Omdat wij het belangrijk vinden toegankelijk en transparant te zijn naar elkaar. En omdat het wel eens moeilijk is om toegankelijk en transparant te zijn tijdens het solliciteren tussen zoveel goede professionals, die allemaal die ene leuke baan willen. 
  • JobAccept wilde al snel meer doelgroepen bedienen. Doelgroepen met een beperking of handicap, gericht op MBO-HBO+/WO niveau voor de reguliere arbeidsmarkt. 
  • Wij waren al in de eerste bouwfase van de vacaturebank overtuigd van een goede samenwerking tussen enerzijds de werkzoekenden en studenten met een zintuiglijke, fysieke of autistische beperking en anderzijds de werkgevers en hun vertegenwoordigers in één banenbank. Een tool om elkaar te versterken en aan te vullen. Een tool om te gebruiken.
  • JobAccept heeft een missie: "Ben jij student en heb je een beperking of handicap? Laat zien wanneer jij waarin afstudeert!" Aan wie? Aan de reguliere arbeidsmarkt. JobAccept helpt jou daarbij. Wij geven je alle ruimte om jezelf tijdens je studiejaren te profileren door middel van een eigen webpagina op JobAccept. Relevant voor de HR strategie van werkgever en/of (corporate) recruiter. 
  • JobAccept onderneemt maatschappelijk verantwoord. De vacaturebank zelf werft volledig in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. In het eerste levensjaar van deze vacaturebank worden de eerste stappen gezet om Planet en Profit te integreren. JobAccept is partner van MVO Nederland. Wij nemen vrijwillig deel aan de onderzoeksgroep van Transparantiebenchmark van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. Ons Maatschappelijk Verslag kunt u downloaden vanaf deze pagina (bovenaan). 

Denken in mogelijkheden is denken aan de BHAG van JobAccept

Dat is voor JobAccept werken in de JA-vorm. Geloven in je doelstelling of simpel iedere dag even denken aan onze BHAG, de Big Hairy Audacious Goal. 

De BHAG van Joop van den Ende is: "Iedereen de avond van zijn leven bezorgen". Google heeft: "Alle informatie wereldwijd toegankelijk en bereikbaar maken voor alle mensen". De BHAG van JobAccept is: "Voor iedere student en werkzoekende met een zintuiglijke, fysieke of autistische beperking een topbaan voor jezelf!".

Wat is jóuw BHAG? Ook die leuke baan? JA? Zoek dan gelijk even tussen onze vacatures!
Succes met het vinden van jóuw baan. 


JobAccept werkt samen met / is partner van:             

MVO Partner_Logo_RGB700x700                      Partneroverzicht van MVO Nederland                   logo-Bartiméus liggend_CMYK            Bartiméus Expertisecentrum Werken  

              
 


Contactgegevens JobAccept

JobAccept | Correspondentie: Iepenlaan 18 | 4233 HT Ameide
Mobiel en sms: 06 19344135
E-mail: info@jobaccept.nl
 

Dank

Vaak genoeg heb ik even aan de telefoon gehangen, ben ik even bij iemand langs geweest, heb ik een oproepje geplaatst op social media. Interessante adviezen, discussies, handige tips, leuke ideeën en veel nieuwe contacten kwamen naar mij toe.
Van veelvuldige en duurzame contacten tot een antwoord op een vraagstelling of een advies bij twijfel, mijn grote dank gaat uit naar de volgende groep mensen, die mij in kleine of grotere mate hebben geholpen. Sommigen zullen niet eens meer weten, dat ze iets hebben geroepen of getipt. Ik wel. Voor allen geldt: bedankt!
 
Joost van den Eerenbeemt (ondernemersadviseur en 'persoonlijke coach' KvK), Peter op 't Hof (strategisch coach en mijn 3e oog), Bas Peet (mijn vader, ontwerp logo en documenten en 24/7 praatloket) Rob Nijssen (advies, sparren, eigenaar OnRecruit), John Geerlings (advies, sparren, Geerling&Geerlings Group), ex-collega's Kees-Jan Markens BanenIT.nl | JuridischeVacaturesNederland.nl | InsuranceAndBankingVacatures.nl, Michiel Karssen, Riëtte van Vliet, Danila van Breugel-Hemelrijk, Tim Whittington, Ronald Bastiaans, Minke Kooman, Johan Sloos, vrienden en nieuwe contacten Henk en Carolyn van HerwijnenHella Bolte, Bianca Prins, Erik van Aartrijk, Kaoutar Ghazouani, Jacco Valkenburg, Gwen Mees, Bas Nalis, Mark op 't Hof, Marco Prins, Petra van der Kaa en iedereen die één of meerdere keren een bericht of update van mij heeft doorgezet naar hun netwerk via social media of op een andere manier heeft bijgedragen aan het delen van informatie over deze nieuwe vacaturebank.

Jolanda Peet